Over ons

Maria Sahakian

Noer betekent granaatappel in het Armeens. De granaatappel is één van de gezondste vruchten die er zijn. Daarnaast staat de vrucht voor gezondheid, kracht en vruchtbaarheid. Granaatappel is het favoriete fruit van Maria.

Diëtiste
Maria Sahakian, eigenaar en oprichtster van Diëtistenpraktijk Noer

“Gezondheid heeft sinds mijn jeugd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Opgegroeid in een familie met meerdere artsen heb ik echter gekozen voor de voedingssector binnen de gezondheid. Nadat ik mijn hbo-diploma Voeding & Diëtetiek heb gehaald, ben ik sinds 2009 een erkend diëtiste.”

“Mijn beroep is mijn passie en dit wil ik graag overbrengen aan al mijn cliënten. Door meerdere jaren werkervaring en een aantal post hbo-cursussen, waaronder de cursus Cognitieve gedragstherapie, ben ik in staat om al je vragen over voeding en gezondheid te beantwoorden. Afhankelijk van je ziektebeeld, wensen en behoeften wordt er een persoonlijk behandelplan samengesteld. Dit zorgt ervoor dat je gedurende het hele behandeltraject gemotiveerd blijft en uiteindelijk blijvend van gedrag verandert en doelen kan behalen.”

Kwaliteitsregister paramedici
“Als bewijs van mijn actuele kennis en ervaring sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het kwaliteitsregister Paramedici zorgt ervoor dat de kwaliteit van haar leden wordt gewaarborgd door het volgen van scholingen, begeleiden van stagiaires en ook door te reflecteren op eigen handelen. Het is mijn passie om mensen te helpen om hun voedingspatroon te verbeteren en om fabels uit de wereld te helpen. Iedere persoon vraagt om een andere (persoonlijke) benadering. Dit zorgt voor veel afwisseling in het werk als diëtist.”

Maria Sahakian

Diëtiste

Quinty Pronk

Diëtiste

Quinty pronk

Ik ben Quinty, ik ben opgegroeid in West-Brabant, maar sinds 2013 noem ik Nijmegen mijn thuis. Hier woon ik samen met mijn vriend en harige viervoeter. Naast mijn werk bij Diëtistenpraktijk Noer ben ik ook werkzaam bij een praktijk in Tiel.

Met een topsport verleden weet ik hoe belangrijk de juiste voeding is om goede prestaties neer te zetten, goed te kunnen herstellen en over het algemeen lekker in je vel te zitten. Een dieet moet bij iemand passen en ik vind niets leuker dan samen de puzzelstukjes van uw eetpatroon en goede voeding in elkaar te laten vallen. 

Michelle van Alst

Mijn naam is Michelle van Alst, oorspronkelijk kom ik uit de achterhoek en ben ik sinds mijn studietijd woonachtig in Nijmegen. Een plek waar ik inmiddels mijn wortels heb gevestigd samen met mijn vriend. Ik ben een ondernemend en avontuurlijk type. Ik geniet er enorm van om met de motor op avontuur te gaan samen met mijn vriend en vader.

Vanuit huis heb ik meegekregen dat eten een centrale rol speelt in het leven. Het staat voor mij voor in het teken van een gezellig samenkomen, de tijd nemen voor elkaar en het leven vieren. Vandaar dat ik in mijn vrije tijd graag in de keuken sta om nieuwe gerechten uit te proberen of te bakken. En is het een uitdaging om van orginele recepten een gezondere versie te maken.

Op dit moment volg ik een master Data Science for Health, zodat ik een bijdrage kan leveren om op grote schaal mensen te kunnen helpen met het creëren van een gezondere leefstijl.

Michelle van Alst

Diëtiste