+31 (0)6 57 997 944 | Maak een afspraak

Over ons

Maria Sahakian

Noer betekent granaatappel in het Armeens. De granaatappel is één van de gezondste vruchten die er zijn. Daarnaast staat de vrucht voor gezondheid, kracht en vruchtbaarheid. Granaatappel is het favoriete fruit van Maria.

Diëtiste
Maria Sahakian, eigenaar en oprichtster van Diëtistenpraktijk Noer

“Gezondheid heeft sinds mijn jeugd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Opgegroeid in een familie met meerdere artsen heb ik echter gekozen voor de voedingssector binnen de gezondheid. Nadat ik mijn hbo-diploma Voeding & Diëtetiek heb gehaald, ben ik sinds 2009 een erkend diëtiste.”

“Mijn beroep is mijn passie en dit wil ik graag overbrengen aan al mijn cliënten. Door meerdere jaren werkervaring en een aantal post hbo-cursussen, waaronder de cursus Cognitieve gedragstherapie, ben ik in staat om al je vragen over voeding en gezondheid te beantwoorden. Afhankelijk van je ziektebeeld, wensen en behoeften wordt er een persoonlijk behandelplan samengesteld. Dit zorgt ervoor dat je gedurende het hele behandeltraject gemotiveerd blijft en uiteindelijk blijvend van gedrag verandert en doelen kan behalen.”

Kwaliteitsregister paramedici
“Als bewijs van mijn actuele kennis en ervaring sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het kwaliteitsregister Paramedici zorgt ervoor dat de kwaliteit van haar leden wordt gewaarborgd door het volgen van scholingen, begeleiden van stagiaires en ook door te reflecteren op eigen handelen. Het is mijn passie om mensen te helpen om hun voedingspatroon te verbeteren en om fabels uit de wereld te helpen. Iedere persoon vraagt om een andere (persoonlijke) benadering. Dit zorgt voor veel afwisseling in het werk als diëtist.”

Maria Sahakian

Diëtiste

Quinty Pronk

Diëtiste

Quinty pronk

Ik ben Quinty, ik ben opgegroeid in West-Brabant, maar sinds 2013 noem ik Nijmegen mijn thuis. Hier woon ik samen met mijn vriend en harige viervoeter. Naast mijn werk bij Diëtistenpraktijk Noer ben ik ook werkzaam bij een praktijk in Tiel.

Met een topsport verleden weet ik hoe belangrijk de juiste voeding is om goede prestaties neer te zetten, goed te kunnen herstellen en over het algemeen lekker in je vel te zitten. Een dieet moet bij iemand passen en ik vind niets leuker dan samen de puzzelstukjes van uw eetpatroon en goede voeding in elkaar te laten vallen. 

Tuğçe Öztürk

Mijn naam is Tuğçe Öztürk, geboren en getogen in Tiel.
In mijn vrije tijd ben ik meestal bezig met sporten en gezonde recepten ontwikkelen. Ik ben vooral bekend met de Turkse keuken, waarvan ik de gerechten vaak op een gezondere manier probeer klaar te maken en deel met mijn volgers. Met mijn creativiteit in de keuken wil ik de ‘gezond eten is niet lekker’ gedachte doorbreken.

De relatie tussen voeding en gezondheid heb ik altijd al heel interessant gevonden. Ik geloof erin dat we veel klachten kunnen verminderen en voorkomen met een gezonde/gebalanceerde voedingspatroon.

Tuğçe Öztürk

Diëtiste