Over ons

Noer betekent granaatappel in het Armeens. De granaatappel is één van de gezondste vruchten die er zijn. Daarnaast staat de vrucht voor gezondheid, kracht en vruchtbaarheid. Granaatappel is het favoriete fruit van Maria.

Diëtiste
Maria Sahakian, eigenaar en oprichtster van Diëtistenpraktijk Noer

“Gezondheid heeft sinds mijn jeugd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Opgegroeid in een familie met meerdere artsen heb ik echter gekozen voor de voedingssector binnen de gezondheid. Nadat ik mijn hbo-diploma Voeding & Diëtetiek heb gehaald, ben ik sinds 2009 een erkend diëtiste.”

“Mijn beroep is mijn passie en dit wil ik graag overbrengen aan al mijn cliënten. Door meerdere jaren werkervaring en een aantal post hbo-cursussen, waaronder de cursus Cognitieve gedragstherapie, ben ik in staat om al je vragen over voeding en gezondheid te beantwoorden. Afhankelijk van je ziektebeeld, wensen en behoeften wordt er een persoonlijk behandelplan samengesteld. Dit zorgt ervoor dat je gedurende het hele behandeltraject gemotiveerd blijft en uiteindelijk blijvend van gedrag verandert en doelen kan behalen.”

Kwaliteitsregister paramedici
“Als bewijs van mijn actuele kennis en ervaring sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het kwaliteitsregister Paramedici zorgt ervoor dat de kwaliteit van haar leden wordt gewaarborgd door het volgen van scholingen, begeleiden van stagiaires en ook door te reflecteren op eigen handelen. Het is mijn passie om mensen te helpen om hun voedingspatroon te verbeteren en om fabels uit de wereld te helpen. Iedere persoon vraagt om een andere (persoonlijke) benadering. Dit zorgt voor veel afwisseling in het werk als diëtist.”

Maria Sahakian

Diëtiste