Gezondheid heeft sinds mijn jeugd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven.
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je altijd honger hebt. Hier zijn zeven mogelijke redenen: Je eet niet genoeg: Als…
Hoeveel calorieën bevat een ei? Kun je dagelijks een ei eten? Hoe kun je eieren het beste bewaren? Alles wat…
Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom je een diëtist zou kunnen bezoeken. Je kan naar een diëtist als je…
Wat is nu echt gezond? Als diëtist krijg ik deze vraag dagelijks. Geen gekke vraag natuurlijk, want er is zoveel…
In januari beginnen we weer heel enthousiast alle mogelijke voornemens in praktijk te brengen. Niet meer roken, minder drinken, meer…
Diëtiste
Maria Sahakian, eigenaar en oprichtster van Diëtistenpraktijk Noer
“Gezondheid heeft sinds mijn jeugd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Opgegroeid in een familie met meerdere artsen heb ik echter gekozen voor de voedingssector binnen de gezondheid. Nadat ik mijn hbo-diploma Voeding & Diëtetiek heb gehaald, ben ik sinds 2009 een erkend diëtiste.”
“Mijn beroep is mijn passie en dit wil ik graag overbrengen aan al mijn cliënten. Door meerdere jaren werkervaring en een aantal post hbo-cursussen, waaronder de cursus Cognitieve gedragstherapie, ben ik in staat om al je vragen over voeding en gezondheid te beantwoorden. Afhankelijk van je ziektebeeld, wensen en behoeften wordt er een persoonlijk behandelplan samengesteld. Dit zorgt ervoor dat je gedurende het hele behandeltraject gemotiveerd blijft en uiteindelijk blijvend van gedrag verandert en doelen kan behalen.”
Kwaliteitsregister paramedici
“Als bewijs van mijn actuele kennis en ervaring sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het kwaliteitsregister Paramedici zorgt ervoor dat de kwaliteit van haar leden wordt gewaarborgd door het volgen van scholingen, begeleiden van stagiaires en ook door te reflecteren op eigen handelen. Het is mijn passie om mensen te helpen om hun voedingspatroon te verbeteren en om fabels uit de wereld te helpen. Iedere persoon vraagt om een andere (persoonlijke) benadering. Dit zorgt voor veel afwisseling in het werk als diëtist.”